Orientare/ 7 medalii pentru Ştiinţa Electro Sistem la Transylvania Open

0
31

În perioada 18-21 iulie, în împrejurimile municipiului Cluj Napoca s-a desfășurat cea de-a 18-a ediție a Transylvania Open la orientare, o puternică competiție internațio­nală ce a adunat la start circa 300 de participanți de la cluburi de profil din România dar și din alte 14 țări (Ungaria, Norvegia, Suedia, Ucraina, Austria, Noua Zeelandă, Elveția etc.). Compe­tiția a fost organizată excelent de cluburile clujene Transilva și Compass, ale căror arbitri trasatori au reușit să ofere concurenților trasee ce au conținut secțiuni variate, de la secțiuni de alergare, mai simple, până la cele foarte tehnice și dificile. În plus, și vremea a ținut cu organizatorii și concurenții, așa că a rezultat un concurs frumos și plăcut.
Această competiție a fost una de anduranță, deoarece organizatorii au premiat performanțele cumulate din cele 4 zile de concurs, aspect care presupune clasări constant bune în cele 4 etape, fără a pierde foarte mult timp față de câștigători. Sportivii de la Știinta Electro Sistem Baia Mare s-au comportat foarte bine la această compe­tiție, mulți dintre ei având parcursuri de regularitate, care le-au dat dreptul să urce pe podiumul de premiere. Șapte podiumuri au fost obținute în cele din urmă de componenții clubului, alți câțiva s-au clasat în imediata apropiere a lui. Rezultatele obținute de sportivii Ştiinţa Electro Sistem:
• Locuri I: David Hreniuc la M14, Cătălin Vadean la M16, Sebestyen Istvan la M45, Ionuţ Crișan la Open Tehnic; Loc II: Alexandru Catană la M18; Locuri III: Alexandra Roman la F16, Antonia Vardai la Open Tehnic Scurt. În apropierea podiumului s-au clasat: Locuri IV: Tania Sabou la F14, Vlad Peleș la M18; Loc VI: Codruţa Sabou.
Ştiinţa Electro Sistem aduce mulțumiri Consiliului Județean Maramu­reș care a suportat o parte din cheltuielile necesare acestei deplasări.
În următoarea perioadă componenții clubului CS Știința Electro Sistem Baia Mare vor intra într-o perioadă de pregătire intensă, pentru a putea obține rezultate foarte bune la importantele com­petiții ce se vor desfășura în această toamnă, respectiv Campionatele Națio­nale Individulale și de Ștafetă ce vor avea loc la Ploiești.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.