Minaur, primul turneu de pregătire

0
58

Echipa masculină de handbal a CS Minaur va disputa, vineri și sâmbătă, primele două meciuri de pregătire din intersezon. Ambele vor avea loc la turneul organizat de Potaissa Turda, care are următoarea desfășurare:
• Vineri, 2 august: Poli Timișoara – CS Minaur Baia Mare (ora 16.00); Potaissa Turda – CSM Reșița (ora 18.00);
• Sâmbătă, 3 august: CSM Reșița – Poli/Minaur (în funcție de rezultatul din prima zi, ora 10.00); Potaissa – Poli/Minaur (în funcție de rezultatul din prima zi, ora 12.00).
În caz de egalitate la finalul celor 60 de minute, în oricare dintre aceste partide, se va trece direct la executarea aruncărilor de la 7 m.
CS Minaur are în lot 21 de jucători. Trei dintre aceștia nu vor juca la Turda, antrenorii Stephane Plantin și Alexandru Sabău având 18 jucători la dispoziție. Vor lipsi: Dobra, Erik Pop (plecat la lotul național) și Makaria (în recuperare).
După turneul de la Turda, CS Minaur va participa la Cupa „Konkoly Karoly” de la Budapesta, care se dispută în zilele de 8 și 9 august. Băimărenii vor juca ambele jocuri din Ungaria pe 8 august. Primul meci va fi de la ora 12.30 (ora României) cu Ferencvaros Budapesta (locul 8 ediția trecută de campionat), iar de la ora 18.30 cu Balatonfured (locul 4 ediția trecută). Pe 9 august va avea loc și partida dintre cele două echipe din Ungaria.
(minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.