Înscrieri la Forumul pentru Drepturile Tinerilor

0
39

Ministerul Tineretului și Sportului organizează ”Forumul pentru Drepturile Tinerilor”, având ca scop implicarea tinerilor la viața comunității, mai cu seamă a celor aparținând unor grupuri vulnerabile sau discriminate, prin conștientizarea, recunoașterea și exercitarea drepturilor de care pot și trebuie să beneficieze. Forumul va avea loc la Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei, București, în perioada 8 – 11 decembrie 2019.
În cadrul forumului vor avea loc dezbateri publice, workshopuri și mese rotunde pe teme de interes pentru tinerii care aparțin unor grupuri vulnerabile sau discriminate și societatea civilă de tineret. Solicitanții eligibili trebuie să fie interesați de unul sau mai multe dintre următoarele aspecte: să fie implicați în activități și acțiuni pentru comunitate; să fie interesați să participe la procesul de consultare a tinerilor, la nivel local sau național; să fie interesați să ia parte la procesul de luare a deciziilor, în special în problemele care îi privesc direct.
Se acceptă candidaturile tinerilor aparținând: unor grupuri vulnerabile sau discriminate (tineri romi, tineri instituționalizați sau postinstituționalizați, tineri cu dizabilități, tineri NEET’s etc.) țării, având vârsta cuprinsă între 18-35 ani; unor minorități naționale sau tineri etnici români din afara țării, având vârsta cuprinsă între 18-35 ani; reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale cu experiență relevantă pentru tematicile forumului.
Depunerea on-line a formularului de candidatură se face până la data de 24 noiembrie 2019, inclusiv, iar evaluarea participanților și afișarea rezultatelor până la data de 29 noiembrie 2019. Participarea la Forumul pentru Drepturile Tinerilor – 2019 este gratuită. Costurile de masă, tratații și cazare (dacă e cazul) sunt asigurate de Ministerul Tineretului și Sportului. Detalii pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.