Servicii fiscale electronice la dispoziția contribuabililor

0
34

– în anul 2019, la nivelul AJFP Maramureș s-au înrolat în aplicația SPV 6.658 de contribuabili –
Ministerul Finanțelor Publice urmărește dezvoltarea unui parteneriat corect între Agenția Națională de Administrare Fiscală și contribuabili, prin acordarea unor servicii complete, moderne și accesibile.
Serviciul Spațiul Privat Virtual este ușor de accesat, gratuit și disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice sau entităților fără personalitate juridică.
SPV permite obținerea informațiilor privind situația fiscală, depunerea electronică a declarațiilor fiscale și primirea electronică a documentelor și a actelor administrativ fiscale. Documentele comunicate prin SPV au aceeași putere juridică, asemenea celor comunicate prin poștă sau la ghișeu.
Instrucțiunile privind înrolarea în Spațiul Privat Virtual sunt disponibile pe site-ul www.anaf.ro, la următorul link: SPV – INSTRUCTIUNI.
În sediul AJFP Maramureș și serviciile fiscale teritoriale sunt la dispoziția contribuabililor calculatoare în sistem self service, în vederea accesării serviciilor oferite de ANAF.
La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale. Lista sediilor ANAF, în care sunt puse la dispoziția contribuabililor calculatoare destinate autoservirii, se regăsește pe site-ul instituției, www.anaf.ro, la secțiunea Servicii oferite de ANAF.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.