”Școala Mamei” continuă la Spitalul Județean din Baia Mare

0
117

Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare vine în întâmpinarea viitoarelor mămici și organizează o nouă serie de cursuri privind etapele sarcinii, nașterea, lăuzia, alăptarea și îngrijirea nou-născutului.
Cursurile cunoscute sub numele de ”Școala Mamei” sunt gratuite și vor fi susținute de medici din cadrul secțiilor de Obs­tetrică-Ginecologie și Neonatologie. Pregătirea viitoarelor mămici se va structura pe mai multe module, a arătat dr. Timiș Gavrilă, medic șef secție Obstetrică – Ginecologie.
Prima sesiune de cursuri a debutat luni, 25 noiembrie 2019, începând cu ora 18,00, la Centrul de Planificare Familială situat pe strada Progresului nr. 17, etajul I, aici urmând să aibă loc și următoarele întâlniri. Modulul I s-a adresat mămicilor aflate în trimestrul I, II și III de sarcină. Modulul II a fost programat pentru data de 2 decembrie 2019, când se va dezbate tema ”nașterea și lăuzia”. La modulul III, programat pentru data de 16 decembrie, viitoarele mămici pot să învețe despre gimnastica medicală în sarcină. Modulul IV va avea loc în 13 ianuarie 2020 și se va vorbi despre îngrijirea nou-născutului. Modulul V, alăptarea, a fost stabilit pentru data de 20 ianuarie 2020, în timp ce Modulul VI, puericultura, va fi susținut în 27 ianuarie 2020.
Programările se fac la numărul de telefon 0745-675.958, de luni până vineri, între orele 8:00 – 15:00, asistent-șef Secția Obstetrică-Ginecologie, Mirela Danci.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.