Revenire de senzaţie şi calificare în grupele principale

0
58

România a revenit senzaţional în „finala” cu Ungaria şi s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia, după succesul cu 28-27.
Maghiarele ne-au condus cu 10-16 la pauză şi 12-18 în debutul părţii secunde, însă treptat tricolorele au recuperat din handicap. Finalul a fost unul de infarct, România a egalat în minutul 59, Ungaria a irosit ultimul atac şi naţionala ţării noastre a avut 40 şi ceva de secunde pentru a câştiga duelul cu rivala noastră şi, totodată, de a se califica în Grupe Principale. Laura Pristăviţa şi-a asumat rolul de a arunca la poartă, fază care s-a soluţionat cu 7 m şi eliminare în tabăra adversă. Cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, n-a iertat, a marcat senzaţional în vinclu şi a calificat România între primele 12 formaţii ale lumii. Unde vom întâlni Rusia, Suedia şi Japonia, însă vom porni fără niciun punct. Sonia Seraficeanu, componentă a CS Minaur, a avut o prestaţie de vis, înscriind 5 goluri din 7 aruncări, a doua marcatoare după Cristina Neagu, care a perforat poarta adversă de 10 ori.
Tricolorele au stabilit primul joc din grupele principale duminică, 8 decembrie, cu Rusia, de la ora 11.00, în direct la Digi Sport 1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.