Înscrieri pentru instituțiile militare de învățământ

0
69

Lt. col. Marius MIHAI, ofițerul cu informarea și relațiile publice al Centrului Militar Județean Maramureș, ne-a oferit câteva informații referitoare la înscrierea candidaților din județul nostru pentru colegiile naționale militare, instituțiile de în­vă­ț­ământ universitar militar (academiile militare) și pentru școlile militare de maiștri militari și subofițeri.
Perioadele de înscriere sunt următoarele:
• până în 31 ianuarie 2020 – pentru colegiile naționale militare
• până în 14 februarie 2020 – pentru instituțiile de învățământ superior militar (academii), precum și pentru în­vă­ță­mântul postliceal militar (școlile militare de maiștri militari și subofițeri).
Candidații înscriși trebuie să susțină probe de selecție (testare psihologică și probe sportive) și vor efectua vizita medicală.
Cei care au promovat toate aceste probe eliminatorii vor întocmi dosarul de candidat, la Biroul informare-recrutare, din cadrul Centrului Militar Județean Maramureș. Ulterior, vor participa la concursul de admitere.
Toți cei interesați trebuie să se prezinte la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Maramureș, cu actul de identitate.
Candidații minori vor fi însoțiți de unul dintre părinți (reprezentant legal, după caz).
Informații suplimentare se pot obține de la sediul Centrului Militar Judeţean, Baia Mare, str. Turnului nr. 1, zilnic, între orele 8-16, tel. 0262-211361, 0262-211088 int.125.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.