Un adăpost de animale din Remetea Chioarului a luat foc

0
54

Două echipaje de stingere din Baia Mare și Șomcuta Mare, împreună cu un echipaj de prim ajutor EPA SMURD, au intervenit la un incendiu anunțat, duminică, la un adăpost de animale din Remetea Chioarului.
Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Au ars cca 28 mp din acoperișul adăpostului.


7 situații de urgență

• În data de 30 decembrie, pompierii din Vișeu, alături de pompierii voluntari, au intervenit în Poienile de sub Munte, unde un șopron cu fân a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 60 mp din șopronul de lemn și circa 2 tone de fân.
• Marți, 31 decembrie, pompierii vişeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia a ars doar funinginea din coșul de fum.
• Prima zi a noului an a debutat cu un incendiu izbucnit la o centrală termică în Vișeu de Sus. Focul a distrus un perete despărțitor din lemn și rigips.
• În Borșa, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe.
• Pompierii din Șomcuta Mare au intervenit în Satulung pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera unei locuințe. Incendiul a distrus tavanul din lemn, o canapea și diverse materiale textile.
• Militarii Gărzii de Intervenție Vișeu de Sus au intervenit joi dimineaţa, la un incendiu izbucnit într-o încăpere a unei locuințe. În urma incendiului s-a distrus circa 1 mp de perete din lemn.
• Pompierii borşeni au intervenit la un incendiu în Borșa, pe strada Rotundu. Incendiul s-a manifestat inițial la o anexă gospodărească, iar din cauza faptului că în imediata apropiere a anexei se afla o casă, acoperișul acesteia a fost cuprins de flăcări. În sprijinul celor două echipaje de la Borșa s-a deplasat și un echipaj de stingere din cadrul Secției Vișeu de Sus.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.