Un tânăr este urmărit penal pentru omor

0
64

În seara zilei de 6 martie a.c., ora 19, Poliția municipiului Baia Mare, a fost sesizată despre faptul că o tânără, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul ei din municipiu și, până la momentul sesizării, nu s-a întors.
Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care a efectuat activități ample de căutare și investigare și s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.
Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii IPJ Maramureș, în data de 8 martie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.
Prin ordonanța din 9 martie, ora 4.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.
Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă în data de 5 martie.

Bănuit în cauză ar fi un tânăr, de 21 de ani, faţă de care s-a dispus internarea la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.


Tânăr condamnat pentru contrabandă

În data de 6 martie, poliţiştii din Leordina au pus în aplicare, în baza sentinței penale a Judecătoriei Vișeu de Sus, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un tânăr, de 33 de ani, din comuna Repedea.
Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.