În Mireșu Mare • Indicatoare cu numele străzilor

2
142

În această săptămână se montează indicatoarele stradale, fiecare stradă sau uliță primind o denumire după specificul arealului respectiv, astfel ca cetățenii comunei să fie mai ușor de identificat de către administrația locală, poliție, ambulanță etc.
Cei care montează indicatoarele sunt Vlad Mureșan, Florian Dorca Mărginaș și Darius Morar, din cadrul Primăriei Mireșu Mare.

2 COMENTARII

  1. Am venit din strainatate, avand probleme cu coloana. Am observat cu placere ce fain e drumul intre Remeti pe Somes si Somcuta Mare, eu avand probleme medicale la Cluj. Orice s-ar spune, primarul Ioan Maties este de nota 10. Am sa-l votez cu intreaga mea familie pentru ca stiu ca merita si ii pasa de consatenii mei! Din bugetul propriu a facut pachete pentru cei mai necajiti iar pe subalternii dumnealui ii pune la munca si sa vorbeasca frumos cu toata lumea! Sa ne traiasca domnul Maties Ioan! Paste fericit!

  2. Frumoasa initiativa domnului primar Ioan Maties, se vede ca este un om de actiune si provine din mediul privat! Dansul tot ce promite si face! Sa ii dea Dumnezeu sanatate iar mirisenilor si tuturor romanilor UN PASTE LUMINOS!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.