Pandemia nu fură copilăria!

0
42

– concurs de 1 Iunie –

Ultimele două luni au fost dificile inclusiv pentru polițiștii de prevenire, obișnuiți să fie mereu în preajma copiilor. Distanțarea socială le-a dat acestora răgazul de a gândi unele planuri care vor fi puse în practică imediat ce situația va permite.
Pentru că ziua de 1 Iunie se apropie cu pași repezi și absolut nimic nu poate sta în calea celebrării copilăriei și ino­cenței, în acest an polițiștii propun copiilor să sărbătorească la distanță și totuși împreună.
IPJ Maramureș vă invită, dragi copii, să vă exprimați prin desen sau în scris gândurile, emoțiile, trăirile și modul în care v-ați petrecut timpul în ultimele 2 luni.
Este practic un concurs care se adresează copiilor din județul Maramureș, cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani, urmând ca cele mai interesante lucrări să fie premiate, chiar de 1 Iunie.
Astfel, copiii sunt invitați să trimită lucrările pe whatsapp, la tel. 0727228750, până în data de 28 mai, precizând numele, prenumele, vârsta și adresa de domiciliu precum și dacă sunt de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea intrării în posesia premiului.
Cei mai talentați copii vor primi premiile direct din mâna polițiștilor, care-i vor vizita împreună cu un echipaj canin și cu autospeciala de poliție.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.