Barajul pentru promovarea în Liga 2 se va juca în datele de 5 și 9 august

0
89

Comitetul Executiv al FR de Fotbal s-a întrunit joi, 25 iunie, și a aprobat calendarul meciurilor care vor avea loc în barajul de promovare din Liga 3 în Liga 2.
Dat fiind faptul că sezonul a fost „înghețat” definitiv doar în seriile în care avansul liderului este de cel puțin patru puncte față de următoarea clasată, sunt trei serii în care regula nu se aplică. În Seria 1 și Seria 4 lucrurile sunt clare, iar Aerostar Bacău și FC „U” Craiova urcă în eșalonul doi.
În Seria 2, între Mostiștea Ulmu – Unirea Slobozia, Seria 3, între Progresul Spartac și CSM Slatina, și Seria 5, între CS Minaur Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea, se vor disputa meciuri de baraj, în dublă manșă. Partidele au fost programate în prima parte a lunii august. Turul se va disputa pe 5 august pe stadionul „Viorel Mateianu”, iar returul pe 9 august la Recea.
În meciurile din barajul Ligii 3, echipele pot face până la cinci înlocuiri pe timpul unei partide, dar acestea trebuie efectuate în cel mult trei momente în care jocul este oprit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.