Pregătiri reluate la ACS Fotbal Feminin Baia Mare

0
252

„Domnițele râului” au început pregătirile pentru noul sezon competițional. Campionatul intern de fotbal feminin va debuta în luna august, iar echipa noastră va beneficia de un cantonament într-o bază sportivă ultramodernă din Ungaria, condus de antrenorul principal Liviu Ivasuc și Daniel Gherasim, care se va ocupa de pregătirea portarilor din lot. În cadrul cantonamentului, ACS Fotbal Feminin Baia Mare va disputa mai multe meciuri de pregătire cu echipe din prima ligă maghiară.
Echipa s-a întărit pentru noul sezon cu două transferuri sub formă de împrumut de la U-Olimpia Cluj-Napoca. De asemenea, clubul este în tratative și pentru alte sportive din țară, dar și de la campioana țării, venite pe fondul parteneriatului de 10 ani dintre echipa băimăreană și U-Olimpia. Jucătoarele venite sunt: Paștea Cristina din Sibiu (17 ani), atacant, jucătoare de picior drept și Indrei Dariana din Aiud (22 de ani), mijlocaș, cu selecții la lotul național și participare în UEFA Women’s Champions League, alături de U-Olimpia Cluj-Napoca.
La nivelul plecărilor, trebuie să amintim că ACS Fotbal Feminin s-a despărțit de talentatele Ana Maria Filip (14 ani) și Daiana Oneț (16 ani), care au făcut pasul spre marea performanță, semnând cu multipla campioană a țării, U-Olimpia Cluj.
„Ne bucurăm de susținerea domnului Mirel Albon, selecționerul echipei naționale de fotbal feminin a României. Acesta va fi alături de club, primind acordul comisiei tehnice a Federației Române de Fotbal să-și aducă contribuția pentru acest proiect. Este o veste care ne bucură și care ne oferă siguranța unui proiect reușit! Dorim să-i mulțumim domnului Albon, sponsorilor noștri și administrațiilor locale și județene care sprijină sportul!”, a declarat Călin Boloș, președinte ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.