Rareş Ardelean s-a transferat la CSM Galaţi

0
64

CSM Sighetu Marmaţiei a avut posibilitatea să bifeze încă un sezon la nivelul Ligii Naţionale de baschet masculin, dar clubul maramureşean a refuzat. Din pricina problemelor financiare, sighetenii nebeneficiind de un buget adecvat pentru primul eşalon. În această situaţie, CSM Sighetu Marmaţiei s-a înscris în Liga 1, încercând ca numai după un sezon să revină în Liga Naţională.
Odată cu această decizie, singura echipă de baschet din Maramureş va pierde şi majoritatea jucătorilor, care preferă să rămână la nivelul primului eşalon sau încearcă să-şi găsească angajamente mult mai avantajoase. Unul dintre aceştia este Rareş Ardelean, jucător care s-a transferat la CSM Galaţi.
„Mă bucură foarte mult mutarea mea la CSM Galați, considerând-o a fi un pas important în cariera sportivă. CSM Galați este o echipă care a avut un traseu bun în campionat, în sezoanele trecute, valorificând în special jucătorii români, ceea ce mă bucură. Mă aștept la un sezon destul de greu, însă sunt sigur că vom avea un parcurs bun și ne vom atinge obiectivele sub comanda antrenorului Florin Nini. Doresc să evoluez considerabil ca jucător și să continui să mă dezvolt alături de echipă”, a declarat Rareș Ardelean, pentru site-ul unitedhoops.ro.
Rareş Ardelean este născut în 20 martie 2001 şi joacă pe postul de pivot. Originar din Satu Mare, Rareş a venit la Sighetu Marmaţiei în 2017, perioadă în care a evoluat pentru CSŞ Sighetu Marmaţiei şi CSM Sighetu Marmaţiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.