Ţigări, în valoare de 65.000 lei, confiscate la frontiera de nord

0
59

• Poliţiştii de frontieră din Valea Vişeului au observat, în apropierea frontierei de stat, 4 persoane, care se deplasau către interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase.
Imediat, s-a acţionat pentru reţinerea acestora, efectuându-se somaţiile legale prin voce, însă persoanele în cauză nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin. În vederea reţinerii persoanelor, oamenii legii au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată nu s-au oprit, au sărit în apa râului Tisa şi s-au întors înot pe teritoriul ucrainean.
La faţa locului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.000 pachete, în valoare de 35.100 lei.
• Şi poliţiştii de frontieră din Poienile de sub Munte au descoperit, în apropierea frontierei de stat, 5 colete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.
Baxurile au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.499 pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 30.000 lei.
În ambele cazuri, ţigările au fost confiscate şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.