Cristina Laslo se poate antrena cu Minaur

0
108

Cristina Laslo, Bianca Bazaliu şi Daciana Hosu sunt primele trei sportive din dosarul „Corona Braşov” care îşi pot relua de azi (n.r. – ieri) activitatea, conform Prosport.ro. WADA a dat un răspuns parţial afirmativ la solicitarea ANAD de a îngheţa pedepsele jucătoarelor la jumătate.
După cum se ştie, Cristina Laslo a ajuns la o înţelegere cu formaţia antrenată de Costică Buceschi de aproximativ două luni, însă contractul nu a fost încă semnat din cauza suspendării jucătoarei. Acum totul a devenit clar şi Laslo poate intra în programul normal de pregătire al echipei odată cu parafarea contractului.
„După mai bine de şase luni de audieri, încurcate într-o oarecare măsură şi de pandemia de coronavirus, Comisia de specialitate din cadrul Agenţiei Naţionale Anti-Doping a anunţat deciziile, destul de dure pentru toate sportivele, apreciate însă mai „blânde” de „judecători”, având în vedere că pentru o astfel de abatere de la normele antidoping s-ar fi putut dicta pedepse până la 4 ani de suspendare. Dacă sportivele şi-au recunoscut faptele înainte de notificarea trimisă de ANAD şi au colaborat în acest dosar, în speţă Daciana Hosu, Cristina Laslo şi Bianca Bazaliu, răspunsul în cazul lor a însemnat o îngheţare a pedepsei la jumătate”, mai notează publicaţia Prosport.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.