Divizia A debutează în noiembrie

0
51

Federația Română de Handbal a trimis, în sfârșit, echipelor de Divizia A adrese cu privire la începerea și desfășurarea sezonului 2020-2021.
Evident, campionatele ar urma să se desfășoare sub formă de turnee, cu același protocol medical ca și la primele eșaloane, propunerile avansate de federație fiind următoarele:
• Feminin: 4 turnee de câte 6 zile, cu câte 4 meciuri pe zi (3 etape, pauză, 2 etape) și 1 turneu de baraj de 3 zile cu câte 2 meciuri pe zi;
• Masculin: 2 turnee de câte 6 zile (3 etape, pauză, 2 etape) și 2 turnee de câte 5 zile (2 etape, pauză, 2 etape) plus turneul de baraj de 3 zile cu câte 2 meciuri pe zi.
Echipele trebuie să confirme sau să decline participarea la noua ediție de campionat până pe 30 octombrie. Proiectul de calendar competițional pare a fi conceput pentru 2 serii a câte 9-10 echipe, atât la feminin, cât și la masculin. Ținând cont de faptul că în eșalonul secund foarte mulți sportivi sunt salariați sau studenți, există voci care susțin organizarea mai multor turnee, mai scurte, în zilele de weekend. Primele turnee sunt preconizate a se disputa începând cu 1 decembrie la feminin și cu 17 noiembrie la masculin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.