Academia Minaur nu a disputat primul meci cu Timişoara

0
41

În perioada 20-22 noiembrie, Sala Gheorghe Bariţiu din Turda găzduieşte primele trei etape ale seriei C din cadrul Diviziei A. Conform programului, Academia de Handbal Minaur ar trebui să joace împotriva echipelor CNOPJ Timişoara, CSM Oradea şi AHC Potaissa Turda II.
La testarea COVID-19 au fost depistate două cazuri neconcludente. Staff-ul tehnic şi conducerea clubului au hotărât că pentru sănătatea întregii echipe, aceasta să nu mai plece joi spre Turda, unde ieri dimineaţă ar fi trebui să dispute meciul cu CNOPJ Timişoara. Toţi sportivii din lotul de Divizia A au teste negative, cele două persoane cu teste neconcludente făcând parte din staff-ul clubului.
În cazul în care la retestarea celor două persoane s-a dovedit faptul că rezultatele sunt negative, echipa a plecat în cursul zilei de ieri la Turda, unde ar mai avea de disputat meciurile cu CSM Oradea şi AHC Potaissa Turda II. CSM Oradea se deplasează la Turda cu un lot restrâns, având şapte infectaţi.
Azi, de la ora 13.55, Academia Minaur ar trebui să evolueze împotriva grupării orădene CSM, iar duminică, 22 noiembrie, începând cu ora 17.30, să întâlnească echipa secundă a celor de la Potaissa Turda.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.