Turismul maramureșean nu a fost în totalitate compromis

0
68

Pandemia nu a gonit turiștii din județul Maramureș. Unii administratori de pensiuni au regretat în vară că nu au avut mai multe spații de cazare. Acum se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă.
Președintele ANTREC Maramureș, Livia SIMA, a declarat că 2020 nu poate fi catalogat ca fiind un an total compromis total în domeniul turismului. Dimpotrivă, în lunile de vară au fost solicitări din partea turiștilor veniți din întreaga țară. Multe dintre pensiunile agroturistice au fost arhipline. Așa a fost în Maramureșul Istoric sau în Seini.
Administratorii de pensiuni afirmă că s-au putut bucura din plin de turiști, mai ales că pentru mulți, aceasta e singura ocupație. Domnița Ilieș din Poienile Izei, a regretat că nu a avut mai multe spații de cazare pentru că locurile pe care le deține au fost arhipline. În această situație s-au aflat și alți administratori de pensiuni.
Acum, gazdele din Maramureș se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă. Speră să nu existe restricții, pentru că de cereri nu duc lipsă.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.