Oferte turistice exotice, pentru sărbătorile de iarnă

0
73

Chiar dacă este o perioadă atipică din toate punctele de vedere, agențiile de turism maramureșene speră că turiștii vor opta și în acest an pentru pachetele turistice pregătite pentru sărbătorile de iarnă. Ofertele sunt diverse: de la sejururi în Maramureș, în țară până la destinațiile exotice pentru care există prețuri extrem de mici.
Reprezentanta unei agenții de turism din Baia Mare, Daniela Grigorescu, afirmă că mai sunt locuri pentru pensiunile din Maramureș, dar și pentru destinațiile din țară cum ar fi stațiunile balneoclimaterice. De exemplu, una din destinațiile foarte căutate de maramureșeni în anii trecuți este Băile Felix, unde pachetul turistic pentru Revelion include 4 nopți de cazare, cu demipensiune și masa festivă de Revelion, la prețuri ce pornesc de la 1.800 lei, pentru două persoane, la un hotel de 3 stele și pot ajunge la 2.100 lei, la un hotel de 4 stele și 3.000 lei, la un hotel de 5 stele.
Oferte tentante sunt disponibile și pentru țările exotice, unde sunt chiar reduceri substanțiale. Daniela Grigorescu a menționat că se poate merge fără probleme în Egipt. În plus, pentru această destinație există plecare din Cluj.

Daniela Grigorescu

″Dacă tot ne referim la Egipt este o destinație unde ajungi în trei ore, este cald. Apa e caldă. Puteți merge și de Revelion. Există ofertă pentru 8 nopți de cazare, all inclusive, la hotel de 5 stele, la tarif de 1.280 euro pentru două persoane″, a punctat reprezentanta agenției de turism.
Cei care se gândesc la locuri mai îndepărtate, unde e cald și bine, au la dispoziție charter direct din București spre Maldive. ″Se poate zbura și în Zanzibar, Tanzania, o destinație unde vă așteaptă plajă cu nisip alb, un peisaj foarte exotic, foarte apreciat de turiști. Nu e nevoie de test. E recomandabil″, a adăugat Daniela Grigorescu. De asemenea, pachete turistice au fost pregătite și pentru Turcia. Pentru un sejur de 5 nopți de cazare, de Revelion, tarifele încep de la circa 1.150-1.200 euro pentru două persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.