La Electrica – se pot încheia contracte doar cu actul de identitate

0
155

Clienții persoane fizice ai Electrica Furnizare pot încheia contracte în piața concurențială doar cu buletinul – a anunţat compania.
Noii clienţi trebuie să prezinte pe lângă cartea de identitate, doar un act de proprietate sau o declarație pe proprie răspundere, situație aplicabilă în cazul existenței deja a unui loc de consum la adresa respectivă.
„Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi persoane fizice care doresc să încheie un contract în piața concurențială, Electrica Furnizare a simplificat procesul de contractare și solicită un singur document oficial în original – actul de identitate. Condiția pentru încheierea noului contract de furnizare a energiei electrice, în baza cărții de identitate și a unei cereri semnate, este ca celelalte documente oficiale, depuse de client în momentul încheierii contractului în derulare, să fie în continuare valabile”, se arată într-un comunicat al companiei.
Modalitatea simplificată de încheiere a unui contract pentru clienții Electrica Furnizare este valabilă atât în Centrele de Relații cu Clienții, cât și online, pe site-ul www.electricafurnizare.ro, unde primul pas în procesul de contractare este bifarea uneia dintre opțiunile „Sunt client nou” sau „Sunt client existent”, continuarea procesului reflectând, la nivel de documente solicitate, particularitățile specifice celor două categorii de clienți.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.