Horia Tecău a părăsit Australian Open

0
45

Horia Tecău și partenerul său Marcelo Melo au fost eliminați luni dimineața de la Australian Open, în faza optimilor de finală, de perechea Ivan Dodig/Filip Polasek, în două seturi, 4-6, 3-6.

Favoriții numărul 7 la Australian Open, Horia Tecău și Marcelo Melo, au părăsit tabloul de dublu de la Melbourne, învinși în faza optimilor de finală de favoriții numărul 9 Ivan Dodig (Croația) și Filip Polasek
(Slovacia).

Perechea româno-braziliană a început mai slab meciul și a pierdut primul serviciu, adversarii desprinzându-se la 3-0. Tecău și Melo au reușit totuși să revină în joc și au egalat.

Momentul decisiv al primului set și, posibil chiar al meciului, a fost la scorul de 4-5, când Tecău și partenerul său au ratat 3 mingi de break, ulterior cedându-și servicul și perzând setul.

Setul secund a fost mai echilibrat, fiecare pereche valorificându-și serviciul până la 2-3, când Dodig și Polasek au mai reușit un break, care s-a dovedit decisiv pentru câștigarea setului și a meciului.

Pentru accederea în optimile de finală, Horia Tecău și Marcelo Melo vor fi recompensați cu 65.000 dolari australieni (41.700 euro) și 180 puncte ATP.

(sursa: Mediafax)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.