Testele de antrenament pentru examenele naționale au fost publicate

0
7

Ministerul Educației a publicat noile teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a care vor susține, vara aceasta, Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureatul.
Aceste modele de teste sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele pentru toate examenele naționale.
Pentru Evaluarea Națională 2021, testele de antrenament sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți. În cazul testelor de antrenament pentru Bacalaureat 2021, acestea sunt afișate în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Baremele testelor vor fi publicate vineri. Potrivit calendarului, probele Evaluării Naționale vor avea loc, în acest an, în intervalul 22-25 iunie, iar cele ale Bacalaureatului – între 14 iunie și 1 iulie. Simulările examenelor naționale sunt programate pentru luna martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.