Puncte, pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaș

0
49

• CSM Bacău – CS Minaur Baia Mare •

Etapa 18 a Ligii Zimbrilor la handbal masculin este programată azi și mâine în Sala Rapid din București. CS Minaur Baia Mare va juca în această rundă împotriva fostei formații a lui Adrian Petrea, CSM Bacău, partidă ce se va desfășura sâmbătă după-amiază, de la ora 15.45. Confruntarea va fi oficiată de cuplul Claudiu Belean (Mureș) / Mircea Sas (Bihor), observator FRH fiind delegat prahoveanul M. Mărgărit.
Ultimele confruntări din campionat, disputate în dauna unor adversari din partea inferioară a ierarhiei, au arătat mari probleme în exprimarea echipei băimărene, drept dovadă întâlnirea contra Buzăului a fost pierdută și, implicit poziția a patra. De atunci s-au jucat cele două jocuri din cupele europene, finalizate cu victorii, unde iarăși nu a fost lăsată o impresie mulțumitoare. Un factor important în inconstanța arătată se datorează și faptului că Minaur se confruntă cu grămadă de indisponibilități, jucători ce au lipsit și de la jocurile cu Donbas. Nu știm câți dintre jucători au apucat să se refacă până la etapa cu băcăuanii, însă un lucru e cert. Punctele puse în joc trebuie adjudecate cu orice preț, orice alt rezultat complicând și mai mult apariția la final de sezon pe un loc european. CSM Bacău este o formație care și-a revenit destul de bine după instalarea lui Sandu Iacob în func­ția de principal, oferind și una dintre surprizele de până acum, victoria împotriva CSM-ului București. Și datorită acestei surprize jucătorii Minaurului trebuie să fie puși și mai mult în gardă și să evolueze în așa fel încât să nu dea nicio șansă adversarului.
La turneul etapei 18 nu va participa SCM Politehnica Timișoara, echi­pă ce se confruntă cu mai multe cazuri de COVID-19. Cum numărul celor infectați este mai mare de trei, DSP Timiș nu a dat accept formației antrenate de Vlad Caba să facă deplasarea în capitală. În această situație, meciul care ar fi trebuit să-l dispute împotriva celor de la HC Buzău va fi pierdut la „masa verde” cu 0-10.
Programul etapei 18 (Sala Rapid București) • Vineri, 26 februarie: CSM Reșița – AHC Dobrogea Sud Constanța (ora 13.45); CSM Focșani – CSM București (ora 16.00, TVR 2); CSM Vaslui – CSA Steaua București (ora 18.25, TVR 1) • Sâmbătă, 27 februarie: AHC Potaissa Turda – CSM Făgăraș (ora 10.15); ACS HC Buzău – SCM Politehnica Timișoara (ora 13.00); CSM Bacău – CS Minaur Baia Mare (ora 15.45); CSU Suceava – CS Dinamo București (amânat); CS Magnum Botoșani stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.