🕮 Lecții de învățat 🕮 Un om cu drag de oameni

0
118

Mirela Gîț, o ființă foarte carismatică, trainer, coach, speaker John Maxwell Team, declară fără reținere că este un om cu mare drag de oameni, de viață și dezvoltare și sprijină oameni și echipe să obțină performanța, concomitent cu împlinirea personală. Și-a început cariera ca profesor, acceptând și provocarea de a prelua o funcție de conducere a unei unități școlare la doar 23 de ani. Apoi a trecut într-un domeniu în care nu s-ar fi văzut vreodată – cel al vânzărilor directe, unde și-a dezvoltat capacitatea de a lucra cu oamenii, dar și de a învăța și adapta la medii și cerințe noi.
În 2015, odată cu certificarea ca și coach, trainer, speaker independent John Maxwell Team, a decis să facă iarăși o schimbare, de data aceasta venită din dorința de libertate, din conștientizarea faptului că atât de mulți oameni au nevoie de susținere în implementarea propriilor proiecte/ idei de business, în dezvoltarea lor și a echipelor cu care lucrează! Din dorința de a adăuga valoare mai multor oameni, nu doar echipei sale.
A făcut pasul în 2016 și de atunci s-a dedicat dezvoltării oamenilor, creării și organizării de programe menite să scoată la iveală tot ce e mai bun și mai frumos în oameni, să le dea curaj, încredere și resurse pentru a-și pune în practică idealurile. Spune cu un zâmbet larg că realizările ei cele mai mari sunt succesele clienților săi, transformările pe care ei le produc în urma sesiunilor în viețile lor, în echipele și afacerile lor, chiar și în comunitățile din care fac parte!
Chiar la începutul pandemiei, la îndemnul și cu susținerea lui John Maxwell și a John Maxwell Team, a organizat, ca activitate de voluntariat, zeci de sesiuni pe tema „Leadership pe timp de criză” – care să sprijine oamenii în această perioadă. Impactul a fost extraordinar. Iar unul din lucrurile cele mai importante pe care le-a învățat este acela că investiția în propria persoană e neprețuită și e singura care ne poate oferi certitudinea unei vieți împlinite. O viață cu sens! Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.