Claudiu Frânc a demisionat

0
23

Maramureșeanul Claudiu Frânc, președintele Federației Crescătorilor de Bovine din România, și-a depus demisia din funcție, în cadrul adunării generale extraordinare.
Membrii FCBR i-au reproșat că a semnat o recomandare către Ministerul Agriculturii, fără să-i consulte, în care era propusă eliminarea plafonului de 250 de capete de vaci de lapte, prevăzut de articolul 75 din Ordinul 619/2015, cu toate că FCBR n-a susținut niciodată eliminarea plafonului, măsură care ar aduce prejudicii financiare fermierilor mici și mijlocii, a spus președintele interimar Iacob Boca, șeful Asociației crescătorilor de bovine din județul Mureș, care a preluat funcția după demisia lui Claudiu Frânc.
• La întrebarea despre demisie, dr medic veterinar Claudiu Frânc ne-a răspuns; „Trebuia să fac acest lucru, fiind în beneficiul Federației noastre, însă veți afla mai tîrziu motivele ce stau în spatele deciziei mele. Federația va organiza alegeri și vom vedea ce se va mai întîmpla pe parcurs. Eu am rămas în continuare membru al Federației Crescătorilor de Bovine din România”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.