Un nou program de formare la CCD Maramureș

0
16

Casa Corpului Didactic (CCD) Maramureș derulează programul de formare „Utilizarea aplicației Google Classroom în colaborarea online” din Oferta de formare continuă pentru anul școlar 2020-2021.
Programul are un număr de 24 de ore de formare care vor fi livrate online (învățare sincronă și asincronă) și se adresează personalului didactic și didactic auxiliar din învăță­mântul preuniversitar.
„Competențele generale pe care le va forma cursanților vizează: dezvoltarea abilităților utilizare a aplicației Google Classroom și de aplicare în activitatea didactică a unor metode eficiente de comunicare și colaborare între elevi, cadre didactice și părinți; capacitate de digitalizare și de transmitere a suportului de curs, fișelor de lucru, testelor de evaluare și ale chestionarelor; capacitate de utilizare eficientă și responsabilă a terminologiei specifice și a instrumentelor TIC în activitatea didactică online”, explică prof. Alina Mihaela Trifoi, director CCD Maramureș. Înscrierea se face prin completarea formularului online ce se poate accesa cu link-ul: bit.ly/inscrierecursonlineccdmm. Programul de formare este livrat gratuit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.