Antrepriza Montaj Instalaţii – 30 de ani de performanţă pe piaţa construcţiilor din România

0
103

Compania Antrepriza Montaj Instalații a aniversat, joi, 4 martie, trei decenii de activitate pe piața construcțiilor din România, trei decenii cu peste 800 de proiecte finalizate cu succes și sute de clienți mulțumiți.

A fost înființată în anul 1991 ca societate pe acțiuni cu capital integral privat, care proiectează și execută lucrări din domeniul construcțiilor, în condiții de eficiență ridicată și care, în cei 30 de ani de activitate, a reușit să își consolideze o poziție stabilă pe piață și să devină cea mai importantă companie de construcții din regiunea de Nord-Vest a României.

Prin seriozitatea și calitatea serviciilor, AMI a reușit să exceleze în antrepriză generală, conducte de transport gaze naturale, stații reglare-măsurare gaze naturale, construcții și instalații pentru construcții, alimentări cu apă și stații de tratare, rețele canalizare și stații de epurare, rețele distribuție și branșamente gaze naturale, rețele electrice și telecomunicații și stații carburanți.

Printre proiectele de referință realizate de AMI regăsim dezvoltarea Sistemului Național de Transport Gaze pe coridorul conductei de transport BRUA, hale de producție, birouri și sediu administrație UAC Europe sau reabilitarea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Directorul general al companiei, Răducu POP, s-a implicat constant și este în continuare dedicat proiectelor sociale ale comunității, fiind de altfel și un susținător al sportului băimărean de peste două decenii.

 Antrepriza Montaj Instalații – de 26 de ani, membru al CCI Maramureș

Încă de la primii pași pe care ANTREPRIZA MONTAJ INSTALATII i-a făcut în dezvoltarea afacerii, instituția camerală s-a bucurat de încrederea și aprecierea companiei care, din iunie 1995, a devenit un membru deosebit de important pentru CCI Maramureș.

ANTREPRIZA MONTAJ INSTALAȚII s-a remarcat în numeroase ediții ale evenimentului „Topul Firmelor Maramureșene”, clasându-se ani la rând, la categoria sa de activitate, pe locul I.

În cei 30 de ani de activitate, i-au mai fost oferite distincții și din partea Asociației Română a Antreprenorilor de Construcții.

La ceas aniversar, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș, a oferit însemnul instituției camerale în semn de recunoștință și apreciere pentru directorul general Răducu Pop, partener de încredere al CCI Maramureș, manager de succes și profesionist în coordonarea celei mai importante firme e construcții din Nord-Vestul României, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate ai AMISA.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.