Academia Minaur, calificare în Grupa Valoare

0
32

Academia de Handbal Minaur Baia Mare s-a calificat în Grupa Valoare a Campionatului Național de juniori I, după ce a încheiat Seria E pe prima poziție. La finalul săptămânii recent încheiate, elevii antrenorilor Florin Mironescu și Claudiu Clonovszki au câștigat cele trei jocuri ale returului, desfășurate în Sala de Sport a Școlii „Vasile Alecsandri” din Baia Mare. A doua formație a municipiului participantă la acest nivel, CS Extrem, a terminat pe ultimul loc în serie și a ratat calificarea în Grupa Valoare.
„Am terminat acest turneu cu bine, ceea ce ne-am propus am și reușit, trei meciuri, trei victorii. Am urcat pe primul loc în clasament și vom merge în Grupa Valoare cu 6 puncte. Felicit jucătorii pentru dăruire și dorința de a se autodepăși. Noi nu ne-am antrenat în ultimele două săptămâni din cauza cazurilor de Covid-19 din lot. Jucătorii au intrat direct pe parchetul sălii și și-au făcut datoria, iar eu îi felicit cu această ocazie. Peste două săptămâni avem un nou turneu în Divizia A, dar pregătim și primul turneu din cadrul Grupei Valoare, care va avea loc în luna aprilie”, a declarat Florin Mironescu, principalul Academiei Minaur.
Academia Minaur merge în Grupa Valoare cu un total de 6 puncte, băimărenii mai fiind repartizați în grupă cu AHC Potaissa Turda (4), LPS Tg. Mureș (2), SCM Politehnica Timișoara (7), CSM Reșița (5) și CSȘ Hunedoara (0)/
Rezultatele din retur: Academia Minaur Baia Mare – CS Extrem Baia Mare 39-20; LPS Târgu Mureș – AHC Potaissa Turda 34-29; Academia Minaur Baia Mare – LPS Târgu Mureș 35-26; CS Extrem Baia Mare – AHC Potaissa Turda 22-41; LPS Târgu Mureș – CS Extrem Baia Mare 25-22; AHC Potaissa Turda – Academia Minaur Baia Mare 26-31.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.