Portret de campion

0
20

Puţină lume ştie sau chiar deloc, faptul că în cadrul Jandarmeriei Maramureş există un campion şi vicecampion la disciplinele judo, sambo şi jiu jitsu brazilian. Sergentul major Denis-Mihai Pop practică aceste sporturi de la vârsta de 10 ani, perioadă în care a participat la diverse competiţii naţionale sau internaţionale.
Şi nu a făcut-o în zadar, Denis-Mihai Pop punându-şi în valoare calităţile cu care a fost înzestrat. Ca urmare, în 2012 a devenit vicecampion naţional la judo, categoria 81 kg, an în care a fost selecţionat în la lotul naţional de juniori. La numai un an, în 2013, jandarmul maramureşean s-a clasat pe locul 3 la Under 23 (cat. 90 kg), iar în 2017 şi 2019 a obţinut locul 5 în cadrul concursurilor de seniori (cat. 81 kg). Denis a început să-şi impună calităţile şi alte sporturi de contact, anul trecut fiind recompensat cu titlul de vicecampion naţional la sambo, în cadrul categoriei de seniori (90 kg). În fine, jandarmul a ales să practice şi Jiu Jitsu Brazilian, disciplină în cadrul căreia a devenit, tot în 2020, campion şi vicecampion naţional Gi şi NoGi la seniori profesionişti, categoria 86 kg.
Denis-Mihai Pop a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ”Petru Rareş” Fălticeni şi în 2019 a fost repartizat în cadrul Jandarmeriei Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.