Mai bune în derby și pregătite pentru Brăila

0
44

• CS Minaur Baia Mare –SCM Gloria Buzău 28-21 (13-12) •

Etapa 13 din Liga Florilor s-a dovedit cu noroc pentru CS Minaur Baia Mare, care a dispus miercuri după-amiază în derby-ul etapei de SCM Gloria Buzău, 28-21 (13-12), rezultat care-i conferă echipei noastre consolidarea poziției secunde.
Am avut parte de o primă repriză echilibrată, însă în cea de-a doua diferența a fost de partea echipei mai bine poziționate în ierarhia la zi, care va aborda cu o stare de spirit bună prima manșă a sfertului de finală din EHF European League.
Gloria Buzău a intrat mai concentrată în partidă și a condus în primul sfert de oră al întâlnirii, 2-4 (7), 5-7 (14). Minaur egalează la 7, dar oaspetele revin din nou la cârmă, 8-9 (19). Greșim mai puțin în finalul primei părți și acest aspect va fi îmbunătățit și pe tabelă, băimărencele plecând la cabine cu avantaj fragil, 13-12. Echilibrul se menține și în debutul părții a doua, însă doar în primele 10 minute, 16-16. După care ne desprindem la trei lungimi, 19-16 (45), prin două goluri izbutite de cea mai bună jucătoare a meciului, Kovacevic, și contraatacul lui Laslo. Diferența va deveni și mai consistentă în finalul confruntării, astfel că CS Minaur Baia Mare își va adjudeca cele trei puncte cu scorul de 28-21. Formația antrenată de Costică Buceschi nu are timp de respiro după acest meci, la finalul săptămânii așteptând-o duelul românesc cu Brăila din cupele europene.
• Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. • Arbitri: Anamaria Gociu / Georgiana Doană (București). Observator FRH: Marius Barcan (Craiova). • Aruncări de la 7 m: 3-2 (transformate 3-1; a ratat Ilie). Minute de eliminare: 4-4.
CS Minaur Baia Mare: Idehn (6 intervenții), Enache (4 intervenții) – Kovacevic 10, Lavko 6 (1 din 7 m), Blohm 4, A. Popa 3 (2 din 7 m), Laslo 2, Polocoșer 1, Borș 1, Araujo 1, Burlachenko, Tănasie, Fujita, Seraficeanu, De Souza, Tecar. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu.
SCM Gloria Bu­zău: Iordache (8 intervenții), Pușcaș – Rotaru 5, Iuganu 5, Ilie 4, Petrovic 2, Petruș 2, Janjusevic 2 (1 din 7 m), Subțirică 1, Simion, Munteanu, Stoleru, Livrinikj, Mărginean. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.