Trei puncte facile

0
98

CS Minaur Baia Mare – CSC Sânmartin 4-1 (2-0)

Trei puncte facile acontate de CS Minaur Baia Mare în disputa din cadrul etapei 15, conturate în dauna resemnatei CSC Sânmartin, scor 4-1 (2-0). Galben-albaștrii au profitat de faptul că oaspeții nu au contat pe aportul a șase titulari și misiunea lor a devenit una simplă, fără a avea emoții, absolut deloc, în a obține un nou succes și în a-și păstra fotoliul de lider.
Băimărenii au deschis scorul încă din minutul 4, prin Donca, care a trimis de la 14 m în diagonală, aproape de vinclul porții: 1-0. Gazdele își vor dubla avantajul în minutul 34, când Vasile Pop va centra și Alexandru Pop va relua cu capul din 8 m: 2-0. Scorul de neprezentare se va consemna în minutul 64. Centrare Donca din corner și Core va relua cu capul din apropiere: 3-0. Peste alte două minute, un nou gol în poarta vizitatorilor. Ofrim face o cursă senzațională, centrează în fața porții și Hațiegan nu ratează ținta: 4-0. Golul de onoare al oaspeților va fi semnat de Florin Pop în minutul 73, cu un șut la semiînălțime pe colțul portarului: 4-1.
• CS Minaur Baia Mare: Gudea – Core, Duruș, B. Matei (73, R. Lupu), Kr. Szekely, V. Pop (66, Tirla), Donca, D. Matei (46, Ofrim), Minteuan, Zaluschi (73, Melinte), Al. Pop (68, Hațiegan).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.