Trei puncte rezolvate după pauză

0
58

Carmen București – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 1-2 (1-0)
ACS Fotbal Feminin a contabilizat trei puncte enorme în deplasarea de la Carmen București, după ce băimărencele au fost conduse la finalul primelor 45 de minute, 1-0.
Cu două goluri marcate în debutul părții secunde, prin Alexandra Buftea în minutul 47, respectiv Raluca Dragoș în minutul 73 – o reușită de generic, ”domnițele râului” au luat o opțiune serioasă de păstrare a locului în Liga 1 și în sezonul viitor. O altă jucătoare care a contribuit decisiv la succesul din intermediara de ieri este Krisztina Szoke-Nagy, portarul oaspetelor având câteva parade esențiale în momente importante ale jocului. Șapte puncte avans este diferența față de prima poziție retrogradabilă, însă mai sunt de jucat meciurile din retur, cinci la număr, și în orice moment clasamentul poate suferi modificări. ACS Fotbal Feminin mai are de înfruntat în returul din play-out pe Selena Constanța și Carmen București, iar în deplasare va avea parte de adversari grei – Universitatea Alexandria, Fair-Play București și Banat Girls Reșița. Credem că două victorii ar fi suficiente pentru a scăpa, totalmente, de emoțiile retrogradării, situație în care s-ar acumula 26 de puncte. Victorii care s-ar putea consolida în etapele de acasă cu Constanța și Carmen București, echipe inferioare din punct de vedere a situației actuale a ierarhiei.
• ACS Fotbal Feminin Baia Mare: Krisztina Szoke-Nagy – Denisa Olar, Camelia Daneliuc, Diana Pop, Paula Gavriș – Gabriela Țițu – Alexandra Buftea, Dariana Indrei – Raluca Dragoș, Andreea Indrecan, Marinela Cotos. Au mai intrat: Patricia Șpan și Alexandra Boldijar.

Selena ȘN Constanța – Universitatea Alexandria 1-5; Banat Girls Reșița – AFC Fair-Play Joc Cinstit București 5-3; Carmen București – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 1-2.

Etapa viitoare (duminică, 9 mai, ora 11.00): Universitatea Alexandria – ACS Fotbal Feminin Baia Mare; Carmen București – Fair-Play Joc Cinstit București; Banat Girls Reșița – Selena ȘN Constanța.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.