În luna mai – 80 de intervenții

0
79

Pe parcursul lunii mai, pompierii militari maramureșeni au efectuat 80 de intervenții: 34 – la incendii, 26 – alte intervenții și 15 – la alte situații de urgență (înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice și hidrologice periculoase, misiuni pirotehnice, asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor) și 5 pentru asistența persoanelor.
Din totalul intervențiilor la incendii, 16 au fost la gospodăriile cetățenești – 12 pentru localizarea și lichidarea unor incendii, la locuințe și anexe și 4 la mijloace de transport, proprietate individuală.
În luna mai, cele mai multe incendii în gospodăriile cetățenești au izbucnit din cauza instalațiilor electrice defecte sau improvizate – 3.
Câte 2 incendii s-au declanșat din cauza cenușii, jarului sau scânteilor de la sistemele de încălzire, respectiv a acțiunilor intenționate, iar restul au avut drept cauze probabile fumatul, defecțiunile tehnice de construcție montaj sau de exploatare, respectiv coșurile de fum defecte sau necurățate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.