Asistenta medicală, Judith, în lupta dificilă pentru viață!

0
79

Asociația “Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș” prezintă povestea tristă a asistentei medicale de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, Judith, de 49 ani, care are mare nevoie de ajutor.
O bună parte din cei 17 ani de muncă a fost alături de bolnavii de cancer, ca angajată a secției de radioterapie. În 2018, această boală nemiloasă a lovit-o și pe ea. Au urmat tratamente și intervenții chirurgicale dureroase. Boala părea că a dispărut, dar la sfârșitul anului trecut, în urma unui control s-a descoperit că boala vrea să se reinstaleze la plămâni. După un nou șir de investigații și analize costisitoare, concluzia este că doar prin administrarea urgentă a unor tratamente și medicamente de ultimă generație, Judith se poate vindeca, se poate bucura de viață alături de cei dragi și se poate întoarce la muncă, ceea ce-și dorește foarte mult. Costul unui asemenea tratament este de 50.000 lei și este esențial să fie început imediat. Judith și familia au nevoie de ajutor pentru a trece prin aceste clipe grele și decisive.
Asociația Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș” vă roagă să fiți alături de Judith și să faceți donații în contul ei personal pentru a o sprijini în această luptă dificilă pentru viață.
Să nu uităm, timpul este cel mai mare dușman al bolnavului de cancer așa că orice donație, cât de mică ar fi ea, e o rază de speranță și o șansă spre vindecare.
CONT BCR: RO60 RNCB 0318 0295 8838 0001, Javorek Judith Eva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.