Portar din Rusia și inter stânga de la Zalău

0
68

Vicecampioana din Liga Florilor, CS Minaur Baia Mare, începe să-și încropească lotul pentru stagiunea viitoare, iar primele transferuri realizate sunt cele ale portarului rus Elena Utkina și a interului stânga Alexandra Severin.
Elena Mihailovna Utkina s-a născut pe 20 mai 1990 la Volgograd (Rusia). Sportiva de 1.81 m și 73 kg a jucat mai întâi la Dinamo Volgograd (2011-2015), după care au urmat patru sezoane la HC Lada Togliatii (2015-2019). A urmat un transfer la ȚSKA Moscova, echipă care a împrumutat-o sezonul trecut la Kuban Krasnodar. Elena are 27 de meciuri pentru echipa națională a Rusiei, pentru care a marcat un gol.
Al doilea transfer este cel al interului stânga Alexandra Ramona Severin, jucătoare ce a evoluat ultima oară la HC Zalău. Jucătoarea născut la Cluj-Napoca pe 30 martie 1998, a început handbalul la CSȘ Viitorul Cluj, după care a făcut pasul la echipa fanion a orașului – „U” Cluj-Napoca (2015-2017). A fost promovată la senioare de Carmen Amariei la numai 17 ani, iar în cei doi ani petrecuți în alb și negru a marcat 30 de goluri. În stagiunea recent încheiată, Alexandra Severin a fost desemnată cea mai bună tânără jucătoare din Liga Florilor și a marcat 148 de goluri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.