Dezvoltare imobiliară în Cicîrlău

1
67

Comuna Cicîrlău, amplasată la mai puţin de 20 km de Baia Mare, are un trend crescător în ceea ce priveşte dezvoltarea imobiliară şi implicit a numărului de locuitori. Cei care au determinat acest trend sunt orăşenii ce au ales să se mute la…ţară.
Astfel, în zonele unde până în urmă cu câţiva ani terenul era gol, acum au apărut case impozante. O parte din cei care şi-au construit case, şi-au trecut noua adresă şi în buletin, devenind cetăţeni ai comunei.
”Marea majoritate a celor care construiesc sunt de la oraş şi au migrat spre sat. Având şi Serviciul de evidenţă a populaţiei deschis încă din 2018, mulţi vin şi îşi fac buletin aici, fie persoane fizice, fie firme care-şi stabilesc sediul social în Cicîrlău. Cam 50% din cei cu case noi şi-au făcut şi mutaţia” – a spus primarul Sorin Lupşe.

1 COMENTARIU

  1. Păcat că Primăria nu-i sprijină pe aceștia cu realizarea rețelelor de utilitati (curent, gaz, apă). Așa, e usor sa „constatăm” ca vin cei de la oraș ca să dezvolte pe banii lor rețelele de utilități.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.