1 octombrie – 1 noiembrie • Baia Mare participă la Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice

0
99

Municipiul Baia Mare se implică pentru a patra oară în organizarea unei campanii de mediu cu ocazia Zilei Internaționale a Deșeurilor Electrice, împreună cu The Green Project, Organizația Colectivă Eco Positive și partenerii locali – Garda de Mediu, Agenția pentru Protecția Mediului și Camera de Comerț și Industrie.
Campania de colectare se desfășoară în Baia Mare, Blidari, Firiza, Valea Neagră și Valea Borcutului.

Iată programul campaniei:
• În intervalul 1 octombrie – 29 octombrie, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate gratuit de la domiciliul cetățenilor sau sediul firmelor, pe baza comenzilor telefonice la 0800.444.800, 0756-036205, 0720811640, de luni până sâmbătă, între orele 9-17.
• Sâmbătă, 16 octombrie, între orele 10-16, cetățenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau defecte le pot duce la unul din următoarele puncte provizorii de colectare deschise la: RFN, intersecția B-dul Republicii cu str. Lupului (lângă magazinul Liana) și la Semilună.
La final se va organiza o tombolă cu premii constând în electrocasnice noi: 2 mașini de găurit cu percuție, 2 polizoare unghiulare, 2 storcătoare de citrice, 2 cafetiere, 2 blendere, 1 aspirator.
• Luni, 1 noiembrie, ora 14.30, la RFN, va avea loc extragerea câștigătorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.