Băimărean arestat pentru furt calificat

0
11

Joi, 14 octombrie, polițiștii au depistat un bărbat, din Baia Mare, pe numele căruia, Tribunalul Maramureș a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Bărbatul a fost depus în arestul IPJ.

Reținut după ce a condus cu permisul suspendat, cu alcoolemie și a vătămat corporal o persoană

Bărbatul, de 51 de ani, din Baia Mare, pe numele căruia în data de 12 octombrie, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a trei infracțiuni, a fost reținut pentru 24 de ore.
Acesta a fost depus în arestul IPJ.

Substanțe interzise depistate de polițiști

Joi, 14 octombrie, în jurul orei 15, polițiștii băimăreni au fost sesizați că un bărbat a agresat o femeie în timp ce se deplasau cu un autoturism pe strada Victoriei.
Polițiștii au identificat autoturismul în cauză, în interiorul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, și o femeie, de 26 de ani, ambii din Baia Mare.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cele sesizate nu se confirmă, cele două persoane relatând că doar s-au certat fără a se agresa.
De asemenea, în timp ce se efectua controlul corporal, una din persoanele implicate a aruncat un ambalaj, care conținea în interior o substanță vegetală.
Cercetările continuă sub suspiciunea comiterii unor fapte penale incriminate de Legea 143 din 2000.

Violență în familie

Joi, la ora 18.23, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați că un tânăr și-a agresat mama.
La fața locului, polițiștii au identificat victima, o femeie, de 54 de ani, și pe fiul acesteia, un tânăr, de 19 ani, ambii din Baia Mare.
Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesară transportarea la spital.
Tânărul a fost imobilizat de polițiști și transportat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, ulterior fiind internat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.
În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Depus în Penitenciar

Joi, 14 octombrie, polițiștii din Recea, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui bărbat, de 44 de ani, din Recea.
Polițiștii l-au depistat la domiciliul său, după care a fost condus la Penitenciar, în vederea executării pedepsei de 2 ani și 8 luni de închisoare.
Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Accident de muncă în Groșii Țibleșului

Joi, la ora 14.40, polițiștii din Suciu de Sus au fost sesizați că un bărbat a fost lovit de un lemn în timp ce efectua unele lucrări de defrișare în locul numit „Coveți-Minghet” de pe raza comunei Groșii Țibleșului.
În urma verificărilor, s-a constatat că victima, un bărbat, de 53 de ani, din Băiuț, angajat al unei societăți comerciale, în timp ce a doborât un copac, a fost lovit de acesta în zona capului.
Bărbatul a fost transportat, în stare conștientă, la Spitalul Județean.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.