În Sighetu Marmației • Verificarea persoanelor care nu plătesc taxa de salubrizare

0
27

Inspectorii Direcției Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Sighetu Marmației vor demara o acțiune de verificare a persoanelor domiciliate la adresele pentru care nu a fost depusă declarația de impunere privind taxa specială de salubrizare sau pentru care au fost declarate „zero” persoane.
Declarațiile vor putea fi completate la fața locului, împreună cu inspectorii Direcției Venituri, iar în cazul în care nu va fi identificată nicio persoană la adresa verificată, va fi afișată o informare privind obligativitatea prezentării în termen de 3 zile lucrătoare la Primăria Sighet – camera 14, pentru a depune declarația privind numărul de persoanele care locuiesc la acea adresă.
După 7 zile de la primirea notificării, în cazul neprezentării în vederea depunerii declarației, se va trece la impunerea din oficiu cu numărul de persoane care rezultă domiciliate la acea adresă din baza de date a Serviciului Public de Evidență a Persoanelor – anunță administrația publică.
Au obligativitatea depunerii declarației inclusiv persoanele care domiciliază în locuințe a căror proprietari rezultă că sunt decedați.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.