AMI lansează o nouă piesă: Dulce Simfonie

0
34

Maramureşeanca Andreea Ioana Moldovan (AMI) revine în atenţia fanilor cu o nouă melodie sensibilă, “Dulce simfonie”, o nouă piesă de pe albumul „ENIGMA”, alături de cele trei piese lansate deja: „Enigma” cu Tata Vlad, „Fluturi” și „O fată obișnuită”.
Versurile au fost scrise de AMI, iar muzica a fost compusă de AMI și Adi Colceru. Producția piesei a fost realizată de Adi Colceru, în timp ce videoclipul a fost creat de Bogdan Daragiu.
„«Dulce Simfonie» e declarația mea de dragoste pentru muzică. E imnul sufletului meu, imnul pe care i l-am dedicat muzicii, pentru prima și cea mai lungă relație de iubire în care mă aflu. Când eram mică, îmi imaginam că muzica e un fel de divinitate și așa a și rămas. Pentru că a fost întotdeauna ghidul și colțul meu de liniște în care m-am putut retrage atunci când mi-a fost și bine, dar și rău. Lumea mea reală și imaginară unde nu există limite, în care mă simt cea mai liberă și safe. A mea <<Dulce Simfonie>> o să fie și imnul multor suflete care simt la fel ca mine, care respiră prin muzică, trăiesc și se lasă purtați de vibrațiile ei. Au curs lacrimi când am scris melodia asta, lacrimi ce s-au așezat frumos, aşa cum au simţit ele, pe o partitură sub formă de note muzicale. Vă las să ascultaţi imnul sufletului meu „, a declarat AMI.
Ultimele sale melodii s-au bucurat de un succes real. Piesa „Fluturi” este auzită pe toate posturile de radio din țară în acest moment, iar colaborarea cu Tata Vlad pentru piesa „Enigma” a reușit să stea timp de 12 săptămâni în Top 10 Media Forest, fiind una dintre cele mai ascultate piese pe radio și TV din țară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.