Știința Explorări, dublu succes cu Unirea Dej

0
38

Știința Explorări a disputat, vineri și sâmbătă, două jocuri de verificare la Unirea Dej, ambele soluționate de voleibaliștii băimăreni cu victorie, scorul fiind identic – 1-3.
În primul meci, băimărenii s-au impus cu 3-1, după o derulare extrem de echilibrată pe seturi – 25-23, 31-29, 22-25 și 25-23. Tehnicienii Marius Botea și Sorin Pop au folosit în confruntarea cu dejenii următorul sextet: Taboada, Tarța, Aldea, Moreira, Klochko, S. Dragomir, Crișan (libero). Au mai jucat: Cheagă și Silvășan-Pașca.
Al doilea joc a avut același deznodământ, 3-1 în favoarea voleibaliștilor noștri, disputat tot într-o notă de echilibru – 25-19, 25-22, 23-25 și 25-23. Formula de joc a fost la fel ca în prima partidă, pe parcurs mai făcându-și apariția toți jucătorii deplasați la cele două amicale.
Știința Explorări Baia Mare debutează în returul Diviziei A1 la volei masculin sâmbătă, 15 ianuarie, cu o deplasare complicată la Dinamo București. La finalul turului, trupa lui Marius Botea se clasează pe locul 7, cu 15 puncte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.