Tinerii maramureșeni, interesați de discriminările la locul de muncă

0
49

Interes crescut din partea tinerilor pentru cele două work­shopuri ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș.
Instituția a organizat în localitatea Rozavlea din Maramureș două evenimente pe teme de nediscriminare și egalitate de șanse, manifestări din cadrul Proiectului „Pregătit pentru viitor”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Peste 40 de tineri au participat la activitățile găzduite de Primăria Rozavlea, acestora fiindu-le prezentate informații cu privire la discriminare, tipurile de discriminare, legislația împotriva discriminării și formele de prejudecăți. Totodată, le-au fost oferite detaliile și beneficiile Proiectului „Pregătit pentru viitor” implementat de AJOFM Maramureș împreună cu partenerii săi. „Pregătit pentru viitor” este destinat tinerilor NEETs, persoane între 16 și 29 de ani fără ocupație, care nu urmează o formă de învățământ sau de pregătire profesională. Proiectul vizează creșterea șanselor de ocupare pentru 1.051 de tineri din Maramureș și Iași. 840 dintre ei vor participa la programe de formare profesională, iar 455 vor fi sprijiniți în vederea angajării, inclusiv prin activități de susținere a antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu. Printre obiectivele proiectului se numără și înființarea a 36 firme.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.