Tulburarea ordinii și liniștii publice prin focuri de armă în Sighetu Marmației!

0
25

Sâmbătă dimineața, la ora 02.41, polițiștii sigheteni au fost sesizați că, în fața unui bar are loc un scandal și se trag focuri de armă.
La locația sesizată a intervenit un echipaj de ordine publică care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe tuburi de cartușe cu gaz, de calibru 9 mm, toate cu capsa percutată precum și o baionetă de 44 cm, având lama de 32 cm.
Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele și pentru identificarea persoanelor implicate, s-a constituit o echipă complexă de cercetare.
În urma activităților informativ-operative, au fost identificate și audiate 7 persoane prezente la incident, a fost identificată și ridicată arma cu care s-au tras focurile și a fost identificată persoana care a făcut uz de armă fără drept, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Giulești, care este căutat de polițiști.
Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă neletală fără drept.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.