Urmărit național, depistat de polițiști

0
14

Vineri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Biroul Urmăriri au depistat un bărbat, de 58 de ani, din Baia Mare, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.
Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an și 6 luni închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Acesta a fost depus în Penitenciarul Baia Mare.

Unități de cazare și alimentație publică amendate ce 20.000 lei

Duminică, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au verificat 14 operatori economici din Baia Mare, Seini și Cavnic, care desfășoară activități în domeniul cazării în unități de tipul hoteluri, moteluri, pensiuni și restaurante, precum în domeniul comerțului cu produse alimentare și nealimentare.
În urma verificărilor, s-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.000 lei, și s-au confiscat 1.699 lei, sumă nefiscalizată.

Tentativă de suicid în Baia Mare

Duminică seara, polițiștii băimăreni au fost sesizați că o persoană aflată pe acoperișul unui imobil de pe strada Electrolizei amenință că va recurge la suicid.
La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un tânăr, de 22 de ani, din municipiu. Într-un final s-a reușit prinderea și imobilizarea acestuia pentru evitarea unei tragedii.
Un echipaj SMURD i-a acordat tânărului îngrijiri medicale, constatând că nu a suferit vătămări corporale, însă având un comportament deviant a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.