Ucigașul lui Liviu Pop, peste 17 ani de închisoare

0
105

Condamnare definitivă pentru ucigașul pădurarului Liviu Pop, împușcat în 2019. În urma incidentului dramatic, trei copii au rămas fără tată. Inculpatul a primit 17 ani și 4 luni de închisoare.
Potrivit Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorii au dispus, în octombrie 2020, trimiterea în judecată a unui inculpat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj în modalitatea omorului să­vârșit asupra unui func­ționar aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, tâlhărie calificată și uz de armă fără drept.
Vineri, 29 aprilie, Curtea de Apel Cluj a dispus condamnarea inculpatului la o pedeapsă de 17 ani și 4 luni închisoare. Hotărârea instanței de judecată este definitivă.

Ce spun procurorii?

Conform procurorilor, în 16 octombrie 2019, în jurul orei 19.45, în timp ce se afla în Pădurea Rogozului – Valea Hotarului, în scopul sustragerii de lemne, inculpatul a fost prins în flagrant de către pădurarul din cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț.
Pentru a-și asigura scăparea, dar și pentru păstrarea bunului sustras, inculpatul a ucis victima, prin împușcare cu arma aflată în acel moment în posesia și dotarea pădurarului – se arată în comunicatul Parchetului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.