Gabriel Oiță, suspendat 6 etape

0
316

Fundașul central al CS Minaur Baia Mare, Gabriel Oiță, a fost eliminat în etapa 5 de Play-Off, în victoria cu 1-0 de la CA Oradea, pentru scuiparea unui adversar.
Iar în ședința din 11 mai a Comisiei de Etică și Disciplină jucătorul liderului din S10 și-a aflat verdictul. Unul crunt, care îl scoate din circuit pentru primele două jocuri de baraj cu Metalurgistul Cugir. 6 etape de suspendare și o penalitate de 1.020 lei a primit Gabriel Oiță. Două dintre ele le-a ispășit deja, fundașul central urmând să mai lipsească în ultimele două etape, cu CA Oradea și Someșul Dej, respectiv dubla de baraj cu Metalurgistul.
Tot în cadrul aceleiași ședințe s-a decis și suspendarea, pentru o etapă, a jucătorului Bogdan Pașca – Progresul Șomcuta Mare, care a fost eliminat în etapa de la CFR II (a șaptea) pentru cumul de galbene.
Comisia de Disciplină și Etică a dat decizia și în cazul neprezentării formației CSȘ Târgoviște la meciul cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Cum era și firesc, formația băimăreană a câștigat cu 3-0 la ”masa” verde, iar acum se află pe locul doi în faza de Play-Out.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.