Derby pentru podium • Steaua București – CS Minaur Baia Mare

0
39

Azi, 18 mai, în Liga Zimbrilor este programată ultima rundă a sezonului 2021-2022, meciurile urmând să se desfășoare de la aceeași oră – 16, cu excepția unei singure întâlniri. CS Minaur va evolua în ultima apariție din întrecerea internă la Steaua București, în Sala “Radu Voina” din Sighișoara, derby care va debuta la ora 16 în direct la TVR 2.
Este o confruntare decisivă atât pentru Steaua, cât și pentru Minaur, formații implicate în lupta pentru podium. În ecuație intră și Dobrogea Sud. Înaintea ultimei etape, pozițiile celor trei în ierarhie se prezintă astfel: 2. Minaur – 58; 3. Dobrogea Sud – 57; 4. Steaua – 56.
Situați pe poziția secundă în Liga Zimbrilor, băimărenii termină acolo cu condiția să învingă în derbyul de tradiție, dar și o remiză ne convine, însă atunci Constanța nu trebuie să câștige la Timișoara. Minaur poate ajunge pe locul trei dacă face egal și Dobrogea nu învinge la Timișoara sau pierdem și Constanța cedează la Poli. Ieșim total din calculele pentru podium în cazul unui succes al Stelei și Constanța nu pierde la Timișoara. Mai există și varianta ca Minaur și Dobrogea Sud să termine la egalitate de puncte, situație în care constănțenii sunt avantajați de rezultatele directe – 26-22 și 27-29.
Derbyul de tradiție va fi arbitrat de Laszlo Gal (Harghita) și Alexandru Constantin (București), iar observator FRH este Doru Manea (București).
Programul etapei 26, ultima a sezonului (miercuri, 18 mai, ora 16): CSM București – CSM Alexandria (ora 15.30); CSU Suceava – Dinamo București; Steaua București – CS Minaur Baia Mare (TVR 2); AHC Potaissa Turda – CSM Bacău; ACS HC Buzău – CSM Vaslui; SCM Politehnica Timișoara – HC Dobrogea Sud Constanța; Universitatea Cluj-Napoca – CSM Focșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.