La Palatul Copiilor • Activități organizate de 1 Iunie

0
33

Palatul Copiilor Baia Mare, dir. prof. dr. Ion Iuga, a pregătit multe surprize de Ziua Internațională a Copiilor, care se vor desfășura după următorul program:
• 10-12: ateliere de arte alături de prof. Anca Gușat – Cercul de pictură/desen; Lavinia Maria Balazsi – Cercul de pictură/pictură pe sticlă; Raluca Matei Gherghel – Cercul de creație confecții/grafică ilustrație; Győri Sánta Kinga – Cercul de arte textile/ pictură; Marcel Stanciu – Cercul de sculptură/ modelaj; Petru Vigh – Cercul fantezie/design; Momente muzicale vocal-instrumentale susținute de elevii și profesorii de la cercurile: Cercul de muzică populară/estradă muzicală – prof. coord. Farcaș Ioana, Cercul de instrumente tradiționale/vioară – prof. coord. Marian Buda.
• 12-16: elevii de la Cercul de dans popular, coordonați de coregraf Maria Seraz vor susține un spectacol la Muzeul Satului. Va mai fi prezent ansamblul “Hori și Joc”, iar invitați speciali vor fi copii din Ucraina.
• De la ora 17, elevii Cercului de Muzică vocal ins­tru­men­ta­lă/Orgă, coordonat de profesor Melania Carmen Augustin, vor susține un concert pe esplanada Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.