CS Minaur transferă și din România • Luciana Popescu revine sub culorile băimărene

0
175
Credit foto: Luciana Andreea Popescu facebook
Credit foto: Luciana Andreea Popescu facebook

Șase transferuri a perfectat, pentru sezonul viitor, echipa feminină de handbal a CS Minaur Baia Mare, toate străine, însă două dintre ele sunt cunoscute din întrecerea internă. Itana Cavlovic și Magda Cazanga provin de la retrogradata CSU Știința București, Aleksandra Vukajlovic a venit de la Erd HC (Ungaria), Gabriela Gudelj a evoluat în stagiunea recent încheiată pentru Podravka Koprivnica (Croația), Talita Alves Carneiro a fost transferată de la Malaga Costa del Sol (Spania), iar Dijana Ujkic a evoluat la Bourg-de-Peage (Franța).
Se pare că antrenorul Raul Fotonea s-a orientat și către jucătoare românce, jucătoare cu experiență sau de perspectivă, transferuri neanunțate încă de Minaur. Pe pagina de wikipedia a CS Minaur Baia Mare, handbal feminin, apar trei jucătoare care deja ar face parte din strategia viitorului sezon. Una dintre ele este foarte cunoscută publicului băimărean, Luciana Popescu-Marin, soția fostului handbalist băimărean Andrei Popescu. Luciana a fost o piesă importantă în angrenajul defunctei HCM Baia Mare, în perioada când s-a cucerit titlul și echipa evolua în Liga Campionilor. Centrul, în vârstă de 33 de ani (13.10.1988), a jucat în stagiunea precedentă în orașul natal, la CSM Slatina, și vine la Minaur din postura de jucătoare liberă.
Alte două jucătoare care au semnat cu clubul din Baia Mare sunt Ioana Ugran (portar) și Patricia Moraru (inter stânga sau centru), două tinere de perspectivă, în stagiunea trecută viitoarele componente ale Minaurului făcând parte din lotul divizionarei secunde CSM Corona Brașov.
Deocamdată, la secția feminină este vacanță din punctul de vedere al antrenamentelor, dar cu siguranță că pe lângă jucătoarele enumerate vor mai exista și alte transferuri, reunirea fiind preconizată în prima decadă a lunii iulie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.